Advies & Implementatie

Advies & Implementatie

U wil sneller en méér resultaten in projecten halen door projectmanagement als werkwijze optimaal in te zetten? U zoekt een expert die meehelpt uw werkwijze te stroomlijnen, projectmanagement ervaring op te bouwen, een nieuwe aanpak eigen te maken, die kennis overdraagt?

De Projectenloods biedt alles wat u nodig heeft om het projectmanagement in uw organisatie snel naar een hoger niveau te tillen. Wij richten ons op kleine, eenvoudige aanpassingen in uw manier van werken, met grote impact op resultaten.

Klik hier voor een gratis adviesgesprek!

Een greep uit onze ervaring

Directiesturing versterken

Invoeren standaardaanpak projecten

Strategie ‘light’ trajecten

Projectmanagement advies

Project-coaching on the job

Training Projectmanagement Essentials

Quickscan Projectmanagement

Workshops

Maatwerk-trainingen

Samenwerkingspartners

De Projectenloods heeft een sterk netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers, opdrachtgevers en gespecialiseerde bureaus. Voor het inzetten van complementaire, specialistische kennis in onze opdrachten werken wij samen met betrouwbare partners, waaronder:

Testimonials

Remco van De Projectenloods is in staat om in korte tijd door middel van een scherpe analyse tot de kern van een project door te dringen. Hierdoor weet hij het projectresultaat naar een niveau hoger te tillen. Remco is buitengewoon betrouwbaar en integer en heeft een plezierige en persoonlijke aanpak.- Hanno Goos (Hoofd Cluster P&O, Koninklijke Marechaussee)
Ik heb Remco van De Projectenloods leren kennen als een uitermate kundig professional op het gebied van projectmatig werken. Remco werkt met heldere doelen en bijt zich daar in vast tot resultaten bereikt zijn. Remco heeft bij ons als coach belangrijke eye-openers gebracht waar wij veel aan gaan hebben.- Jan-Willem Zijderveld (CEO Wial B.V.)
Remco van De Projectenloods is een vakbekwame professional die energie en beweging brengt in een organisatie. Remco is in staat om de soms stroperige processen in het project en procesmanagement te ontleden en haarfijn af te pellen tot de kern van de vraag. Hij stelt daarin scherpe vragen en dwingt je op een constructieve manier na te denken over de bestaande processen. Hij komt daarin tot pragmatische oplossingen en staat garant voor het - met elkaar - zorgvuldig borgen van deze oplossingen in de organisatie. Remco is In de ruime vijver van projectadviseurs een welkome verademing.- Arnold Hoeve (Hoofd Ontwikkeling Gemeente Ermelo)
Remco van De Projectenloods leert je kijken door de ogen van een projectmanager zonder dogmatisch om te gaan met enige projectmanagementinstrumenten of -methodieken.- Ruben Geerts (Teamcoördinator Organisatie- en Personeelsontwikkeling, Ministerie van Financiën)
Een steun in de rug nodig bij het realiseren van uw ambities?