Blog
jan 05

Maakt u nog ‘gewoon’ kopieën van ID-bewijzen?

Maakt uw organisatie kopieën van identiteitsbewijzen?

In diverse branches zijn  bedrijven gewend kopieën van Identiteitsbewijzen te bewaren in dossiers. Volgens de AVG mag dit in de meeste gevallen niet meer. Met een kopie – met pasfoto, BSN en handtekening – kan gemakkelijk identiteitsfraude worden gepleegd. Door niet aan de regels te voldoen, lopen bedrijven flinke risico’s.

In één uur inzicht in de actuele ontwikkelingen en risico’s!

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen m.b.t. kopieën van identiteitsbewijzen en de AVG. Als u geïnteresseerd bent daar méér over te weten, bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. We informeren u graag. 

Onze best practice is ontwikkeld voor autobedrijven

Bent u autobedrijf en gewend kopieën van Identiteitsbewijzen te bewaren in uw archieven met werkorders, schadedossiers, verhuurcontracten, financieringsaanvragen en ga zo maar door?

Wij schonen uw archieven in 10 praktische stappen op. Onze aanpak heeft zich bewezen binnen de autobranche. Hands-on, snel en tegen de laagst mogelijke kosten!

Uw resultaten

  • Kopieën van identiteitsbewijzen zijn verwijderd.
  • U houdt zich aan de geldende bewaartermijnen.
  • Dossiers die weg kunnen en moeten, zijn vernietigd.
  • Persoonsgegevens zijn veilig opgeslagen.
  • U hebt archiefruimte bespaard.

Uw voordelen

  • In een quick scan stellen wij vast waar u géén risico loopt. Dit is uw eerste besparing, die kan oplopen tot wel 50% minder opschoonwerk in een archief.
  • Wij sturen op normtijden en ervaringscijfers. Wij doen snel wat snel kan. Door efficiënt en slim op te schonen bespaart u al snel 30% tijd én geld.
  • Onze ‘Jip & Janneke’ aanpak is goed overdraagbaar. Iedereen weet precies waar hij of zij aan toe is. U doet wat u zelf kunt. Zo houdt u uw kosten in de hand.

De aanpak is een samenwerking tussen

de Projectenloods - logo
Plots & Plans

Download PDF

Download hieronder de ‘Uw archieven in een handomdraai AVG-proof’ leaflet

Download als PDF

Contact

Maak direct een afspraak en maak vrijblijvend kennis!

Neem contact op